
Ο Ντόναλντ Τραμπ άσκησε βέτο σε ένα σχέδιο του Ισραήλ, που αποκαλύφθηκε τις τελευταίες ημέρες για τη δολοφονία του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, δήλωσαν σήμερα στο Reuters δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι.
Για την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να ασκήσει βέτο στον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Ισραήλ, μία από τις πηγές ανέφερε:
«Έχουν σκοτώσει οι Ιρανοί κάποιον Αμερικανό ακόμα; Όχι. Μέχρι να το κάνουν, δεν συζητάμε καν για να επιτεθούμε στην πολιτική ηγεσία».
Υπενθυμίζεται πως ο Αλί Χαμενεΐ, υπηρετεί ως αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων και ελέγχει και τους Φρουρούς της Επανάστασης.
Επίσης, έχει τον τελευταίο λόγο σε όλες τις σημαντικές πολιτικές της χώρας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.