ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Πακιστάν: Σε ψυχιατρική κλινική άνδρας που ήθελε να ανοίξει ΛΟΑΤΚΙ+ κλαμπ στο Αμποταμπάντ

Η συνουσία μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου στη χώρα τιμωρείται με φυλάκιση που κυμαίνεται από 2 χρόνια έως και ισόβια

Πακιστάν: Σε ψυχιατρική κλινική άνδρας που ήθελε να ανοίξει ΛΟΑΤΚΙ+ κλαμπ στο Αμποταμπάντ

Οι Αρχές του Πακιστάν, έβαλαν σε ψυχιατρική κλινική έναν άνδρα ο οποίος ήθελε να ανοίξει το πρώτο ΛΟΑΤΚΙ+ κλαμπ στο Αμποταμπάντ.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας ο οποίος επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία του, κατέθεσε αίτηση για τη δημιουργία μιας ΛΟΑΤΚΙ+ λέσχης στο Αμποταμπάντ, μια στρατιωτική πόλη στο βόρειο Πακιστάν που έγινε περισσότερο γνωστή λόγω του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο άνδρας έγραψε στην αίτηση, την οποία κατέθεσε στον αναπληρωτή επίτροπο της πόλης, ότι το κλαμπ θα «διευκόλυνε αρκετούς ανθρώπους και θα αποτελούσε σημείο συνάντησης για πολλούς ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους, ακόμη και για κάποιους ετεροφυλόφιλους που διαμένουν στο Αμποταμπάντ συγκεκριμένα».

Η συνουσία μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου στο Πακιστάν τιμωρείται με φυλάκιση που κυμαίνεται από 2 χρόνια έως και ισόβια.

Η Telegraph σημείωσε ότι η αίτηση για το προτεινόμενο κλαμπ ανέφερε ότι θα λειτουργούσε υπό την ονομασία «Lorenzo gay club» και ότι τα μέλη του δεν θα ερχόντουσαν σε ερωτική επαφή εντός του χώρου.

Πρόσθεσε ότι μια πινακίδα θα ήταν ορατή στον τοίχο που θα προειδοποιούσε ότι δεν θα επιτρεπόταν η ερωτική συνεύρεση στις εγκαταστάσεις, πράγμα που σημαίνει ότι οι νόμοι κατά του σοδομισμού δεν θα «παραβιάζονταν».

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο αιτών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Sarhad Hospital For Psychiatric Disease στην Πεσαβάρ. Οι φίλοι του δήλωσαν στην Telegraph ότι τους είχε απαγορευτεί να τον επισκέπτονται και ανησυχούσαν για την ασφάλειά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.