ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Παραμονή πρωτοχρονιάς: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε χώρες της Ευρώπης – Σε επιφυλακή για τρομοκρατικά χτυπήματα

Παραμονή πρωτοχρονιάς με αυξημένες δυνάμεις ασφαλείας και ειδικά μέτρα

Παραμονή πρωτοχρονιάς: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε χώρες της Ευρώπης – Σε επιφυλακή για τρομοκρατικά χτυπήματα

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκεται η Ευρώπη ενώ έχουν προειδοποιήσεις για τρομοκρατικά χτυπήματα για μεγάλες πόλεις της Γηραιάς Ηπείρου τη στιγμή που η ανάλεξη στη Μέση Ανατολή εξακολουθεί να επθικρατεί.

Στο πλαίσιο αυτό της χάραξης ειδικών μέτρων ασφαλείας για την παραμονή Πρωτοχρονιάς, και η Ελλάδα έχει καταρτίσει ειδικό σχεδιασμό.

Καθώς το βράδυ πλήθος κόσμου θα βρεθεί στο Σύνταγμα για να υποδεχτεί το 2024 στην εκδήλωση του δήμου Αθηναίων, τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα στην ευρύτερη περιοχή.

Σε όλη την Αττική θα είναι αυξημένες οι περιπολίες αλλά και η παρουσία αστυνομικών με πολιτικά. Επί ποδός και σε επιφυλακή βρίσκεται και κλούβα της ΕΛ.ΑΣ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος θα βρίσκονται αστυνομικοί της ομάδας ΕΚΑΜ, τμήματα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, καθώς και περιπολίες με εκπαιδευμένους σκύλους, ενώ και επόπτες ασφαλείας θα ελέγχουν οτιδήποτε ύποπτο εντοπίζουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.