ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Παράπονα από Β.Ζελένσκι: «Παίρνω τηλέφωνο τον Πούτιν αλλά δεν το σηκώνει»!

«Θέλω να συνομιλήσω με τον Πούτιν αλλά…»

Παράπονα από Β.Ζελένσκι: «Παίρνω τηλέφωνο τον Πούτιν αλλά δεν το σηκώνει»!

Παράπονα από τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι στις προσπάθειές του για απευθείας διάλογο με τον Ρώσο ομόλογο του, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Όπως μεταδίδει γαλλικό πρακτορείο, ο Ζελένσκι επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, και του είπε ότι «θέλω να συνομιλήσω με τον Πούτιν, αλλά δεν σηκώνει το τηλέφωνο». Νωρίτερα, σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Ουκρανός πρόεδρος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εγώ, λέω, μακάρι να μου μιλούσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν για να τα συζητήσουμε όλα αυτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 Μου μένει να τα συζητάω με τον Γάλλο πρόεδρο και τον Όλαφ Σολτς, οι οποίοι ενδεχομένως να μπορούν να τα μεταφέρουν όλα αυτά στον Ρώσο πρόεδρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.