ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πέντε υποψήφιοι επιβάτες ακύρωσαν το ταξίδι τους με το «Titan» και σώθηκαν την τελευταία στιγμή

Ένας από αυτούς είχε δώσει προκαταβολή 80.000 δολάρια όμως μόλις αντίκρυσε το υποβρύχιο άλλαξε γνώμη

Πέντε υποψήφιοι επιβάτες ακύρωσαν το ταξίδι τους με το «Titan» και σώθηκαν την τελευταία στιγμή

Η επιλογή τους την τελευταία στιγμή να μην ταξιδέψουν με το υποβρύχιο Titan για να δουν το ναυάγιο του Τιτανικού στάθηκε σωτήρια για τη ζωή πέντε ανθρώπων.

Πολλοί ήταν οι υποψήφιοι επιβάτες του υποβρυχίου Titan, ωστόσο για διάφορους λόγους αποφάσισαν να μην μπουν στο μοιραίο βαθυσκάφος.

Ο δύτης Κρις Μπράουν στενός φίλος του 68χρονου δισεκατομμυριούχου, Χάμις Χάρντινγκ, που έχασε την ζωή του στο υποβρύχιο αρνήθηκε τελικά να ταξιδέψει.

Είχε πιει λίγο παραπάνω κατά τη διάρκεια των διακοπών του με τον Χάμις Χάρντινγκ όταν έκανε εγγραφή για το ταξίδι.

Έδωσε προκαταβολή 80.000 δολάρια όμως μόλις αντίκρυσε το υποβρύχιο το χαρακτήρισε ως μια πολύ πρόχειρη κατασκευή και δεν ταξίδεψε.

Όταν εξάλλου είδε ότι χρησιμοποιούσαν χειριστήρια από βιντεο-παιχνίδια για να κινούν το υποβρύχιο και ζήτησε πίσω τα χρήματά του.

Επίσης ο μεγιστάνας Τζέι Μπλουμ και ο γιος του αρνήθηκαν να κάνουν το ταξίδι αν και τους πρότειναν έκπτωση 100.000 δολαρίων.

Παράλληλα ο επιχειρηματίας, Ντέβιντ Κονκάνον είχε προγραμματίσει να κάνει το ταξίδι το οποίο ακύρωσε την τελευταία στιγμή γιατί είχε μια σημαντική συνάντηση για δουλειά.

Τέλος ο ειδικός στα ναυάγια, Ρόμπερτ Μέιστερ είχε λάβει πρόσκληση από την εταιρεία για να ταξιδέψει στο κουφάρι του Τιτανικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χρησιμοποιούσαν εξοπλισμό από τα ράφια για να λειτουργήσουν το εσωτερικό και ειλικρινά μιλάμε για ένα περιβάλλον που απαιτεί στιβαρό εξοπλισμό που έχει πιστοποιήσεις και προσόντα που έχουν καθιερωθεί από διαφορετικούς φορείς για υποβρύχια. Τίποτα από τον εξοπλισμό που είδα μέσα στο υποβρύχιο δεν ήταν σε αυτό (σ.σ. το επίπεδο), έτσι απλά επέλεξα να μην πάω», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.