ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πέρασε» από το Ευρωκοινοβούλιο η τροπολογία για την απελευθέρωση του Φρέντι Μπελέρη

260 βουλευτές ψήφισαν κατά της απελευθέρωσης του

«Πέρασε» από το Ευρωκοινοβούλιο η τροπολογία για την απελευθέρωση του Φρέντι Μπελέρη

Με 290 ψήφους «πέρασε», από το Ευρωκοινοβούλιο, η τροπολογία για την απελευθέρωση του Φρέντι Μπελέρη.

Η τροπολογία για την κατατέθηκε από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και την Ευρω-ομάδα των Αριστερών στην Έκθεση για την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας στην ΕΕ, και υπερψηφίστηκε σήμερα.

Τους 260 έφτασαν οι βουλευτές που ψήφισαν κατά της απελευθέρωσης του νεοεκλεγέντα δημάρχου Χειμμάρας.

«Το Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει την ανησυχία του για τη σύλληψη του νέου δημάρχου της Χειμάρας Φρέντι Μπελέρη την παραμονή των δημοτικών εκλογών του Μαΐου, οι οποίες παραβίασαν το τεκμήριο αθωότητας και εμπόδισαν τον εκλεγέντα δήμαρχο να αναλάβει τα καθήκοντά του, καθώς παραμένει φυλακισμένος μέχρι σήμερα· υπογραμμίζει ότι το ζήτημα αυτό συνδέεται με τον συνολικό σεβασμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων, το εκκρεμές ζήτημα των περιουσιών των μελών της ελληνικής εθνοτικής μειονότητας στην περιοχή του δήμου και τις κατηγορίες για καταπατήσεις από το κράτος» επισημαίνεται στο σκεπτικό της απόφασης για την έγκριση της τροπολογίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.