ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Περού: 39χρονη έκοψε το μόριο του συντρόφου της με κουζινομάχαιρο όταν εκείνος κοιμόταν – Νόμιζε ότι την απατούσε

«Είμαστε εξοργισμένοι, θέλουμε δικαιοσύνη - Το πέος του ανιψιού μου κόπηκε», είπε ο θείος του άνδρα

Περού: 39χρονη έκοψε το μόριο του συντρόφου της με κουζινομάχαιρο όταν εκείνος κοιμόταν – Νόμιζε ότι την απατούσε

Αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη του Περού βρίσκεται μια 39χρονη νοσοκόμα και μητέρα ενός βρέφους τριών μηνών, καθώς κατηγορείται ότι έκοψε το μόριο του συντρόφου της με κουζινομάχαιρο όταν εκείνος κοιμόταν.

Η κατηγορούμενη νοσοκόμα, μάλιστα τον μετέφερε η ίδια τραυματισμένο στο νοσοκομείο όπου εργάζονται και οι δύο το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οι αρχές στην πόλη Chota, στο βόρειο Περού, δήλωσαν ότι διεξάγουν έρευνα και ότι η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη υπό εγγύηση για να φροντίσει το μωρό τους.

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας για να προσδιορίσουμε το κίνητρο και τις συνθήκες των γεγονότων», είπε η Νταρίνκα Λόσιο, εισαγγελέας για την επίθεση.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα αστυνομικές αναφορές, ανέφεραν ότι η φερόμενη ως δράστης μάλωνε με τον σύντροφό της αφού επέστρεψε στο σπίτι μεθυσμένος, πιστεύοντας ότι ήταν άπιστος. Στη συνέχεια, φέρεται να του επιτέθηκε με λύσσα, αφού τον πήρε ο ύπνος.

«Είχε τραυματικό ακρωτηριασμό, του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα και θα λάβει ψυχιατρική υποστήριξη», είπε μια ιατρική πηγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαστε εξοργισμένοι, θέλουμε δικαιοσύνη. Το πέος του ανιψιού μου κόπηκε», είπε ο θείος του άνδρα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.