ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Περού: Ο φερόμενος ως δράστης φρικιαστικής δολοφονίας γυναίκας συνελήφθη στην Κολομβία

Ο 19χρονος υπήκοος Βενεζουέλας καταζητείτο διότι φέρεται στα μέσα Μαρτίου να περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και να έκαψε ζωντανή την 18χρονη,

Περού: Ο φερόμενος ως δράστης φρικιαστικής δολοφονίας γυναίκας συνελήφθη στην Κολομβία

Ο φερόμενος ως δολοφόνος νεαρής η οποία κάηκε ζωντανή σε δημόσιο δρόμο στο Περού —δολοφονία που προκάλεσε σοκ στη χώρα— «συνελήφθη στην Κολομβία», από όπου θα εκδοθεί «για να δικαστεί», ανέφερε χθες Τετάρτη το περουβιανό υπουργείο Εσωτερικών μέσω Twitter.

Ο Σέρχιο Ταράτσε Πάρα, υπήκοος Βενεζουέλας, 19 ετών, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί κόκκινο σήμα της Ιντερπόλ, καταζητείτο διότι φέρεται στα μέσα Μαρτίου να περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και να έκαψε ζωντανή την Κάθριν Γκόμες, 18 ετών, η οποία ήθελε να τερματίσει τη σχέση τους.

Η νέα, που εισήχθη στην εντατική με εγκαύματα σε πάνω από το 60% του σώματός της, υπέκυψε έξι ημέρες αργότερα.

Το Περού των 33 εκατομμυρίων κατοίκων κατέγραψε 136 δολοφονίες γυναικών το 2022, έναντι 146 το 2021 και 138 το 2020, σύμφωνα με επίσημα δεδομένα.

Συγκριτικά, στη Γαλλία των 67 εκατομμυρίων κατοίκων καταμετρήθηκαν 122 δολοφονίες γυναικών το 2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.