ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Privet-82: Πηγαίνουν στην Ουκρανία τα νεότερα ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καμικάζι

Πώς θα επιχειρούν

Privet-82: Πηγαίνουν στην Ουκρανία τα νεότερα ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καμικάζι

Τα νεότερα ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καμικάζι «Privet-82» θα εμφανιστούν στην Ουκρανία στο εγγύς μέλλον. 

Τα νεότερα ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καμικάζι «Privet-82» θα αρχίσουν σύντομα να εκτελούν τα καθήκοντά τους στην πρώτη γραμμή.

Οι χειριστές θα μπορούν να ενταχθούν στον έλεγχο των μη επανδρωμένων αεροσκαφών που βρίσκονται ήδη στην πρώτη γραμμή και στη συνέχεια να τα κατευθύνουν σε εχθρικούς στόχους.

Λόγω του μεγάλου βεληνεκούς του drone (περίπου 30 χλμ.), η ανάπτυξή του είναι δυνατή όχι στη γραμμή επαφής, αλλά σε ασφαλές οπίσθιο μέρος. Ο Zhernov σημείωσε ότι αυτή η προσέγγιση επιτρέπει σε ένα σημείο εκτόξευσης να εξυπηρετεί πολλές μονάδες ταυτόχρονα.

Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχει ανάγκη αποθήκευσης μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην πρώτη γραμμή. Αρκεί να υπάρχουν γυαλιά, ένας πίνακας ελέγχου και ένας χειριστής που συνδέεται με το drone κατά την πτήση και το χρησιμοποιεί για να χτυπήσει τον επιλεγμένο στόχο.

Από έναν ενιαίο κόμβο, είναι δυνατή η αποστολή από ένα έως πολλά μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε μια συγκεκριμένη μονάδα. Ανάλογα με τον αριθμό των χειριστών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλάξ ή για συντονισμένο χτύπημα εναντίον του ίδιου ή διαφορετικών στόχων. Ο προγραμματιστής επεσήμανε επίσης τη δυνατότητα μεταφοράς του ελέγχου του drone από έναν χειριστή σε άλλον, εάν είναι απαραίτητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.