
Ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου Μοχάμεντ Μπαγκέρ Γκαλιμπάφ, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προειδοποιεί ότι «το Ιράν κοιμόταν. Το ξυπνήσατε. Θα ξεσπάσει καταιγίδα».
از دل این ملت هزاران شهید خامنهای و شهید لاریجانی و شهید پاکپور خواهد رویید؛ این اغراق نیست، ببینید که انقلابی دیگر رقم خورده و خیابان به خیابان را تسخیر کرده است.
ایران خفته بود، بیدارش کردید. طوفان بپا خواهد شد. طوفان!— محمدباقر قالیباف | MB Ghalibaf (@mb_ghalibaf) March 18, 2026
Σε άλλη του ανάρτηση στο X, ο Γκαλιμπάφ δήλωσε ότι οι επιθέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ στις ενεργειακές υποδομές του Ιράν επιδίωξαν να κρύψουν τις «ήττες» τους.
«Μια εξίσωση οφθαλμού αντί οφθαλμού έχει τεθεί σε ισχύ και έχει ξεκινήσει ένα νέο επίπεδο αντιπαράθεσης», πρόσθεσε.
شب گذشته مردم ایران همه طراحیهای دشمن را نقش بر آب کردند. آنها از مردم ایران عصبانی و ناامید هستند و با حمله به زیرساختها میخواهند شکستهای میدانی خود را پنهان کنند.البته این به معنای خودکشی برای آنهاست.
معادلهٔ چشم در برابر چشم برقرار است و سطح جدیدی از درگیری آغاز شده است.
— محمدباقر قالیباف | MB Ghalibaf (@mb_ghalibaf) March 18, 2026
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.