Εκβιασμός: Το βασικότερο «προϊόν» της υποκλοπής!

Πρώην διοικητής των IRGC για Ν.Τραμπ: «Θέτει τελεσίγραφο για στρατιωτική επίθεση & μετά το ακυρώνει μόνος του»

Υποστήριξε ότι η Ουάσιγκτον θεωρεί λανθασμένα πως μπορεί να αναγκάσει την ιρανική ηγεσία και τον ιρανικό λαό να υποκύψουν

Πρώην διοικητής των IRGC για Ν.Τραμπ: «Θέτει τελεσίγραφο για στρατιωτική επίθεση & μετά το ακυρώνει μόνος του»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο Μοχσέν Ρεζαΐ, μέλος του Συμβουλίου Σκοπιμότητας της Τεχεράνης και πρώην διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης (IRGC), με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε μήνυμα με αιχμές κατά του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ρεζαΐ εμφανίστηκε να χλευάζει τον Αμερικανό πρόεδρο για το γεγονός ότι – όπως υποστήριξε – θέτει προθεσμίες για στρατιωτική δράση και στη συνέχεια τις αποσύρει ο ίδιος.

«Θέτει τελεσίγραφο για στρατιωτική επίθεση και μετά το ακυρώνει μόνος του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ιρανός αξιωματούχος υποστήριξε ακόμη ότι η Ουάσιγκτον θεωρεί λανθασμένα πως μπορεί να αναγκάσει την ιρανική ηγεσία και τον ιρανικό λαό να υποκύψουν μέσω απειλών και πίεσης.

«Η Τεχεράνη θα τους αναγκάσει σε υποχώρηση»

Στο ίδιο μήνυμα, ο Ρεζαΐ ανέφερε ότι «η σιδερένια γροθιά των ισχυρών ενόπλων δυνάμεων και του μεγάλου ιρανικού λαού θα τους αναγκάσει σε υποχώρηση και παράδοση».

Το μήνυμα ήρθε λίγες ώρες μετά την ανάρτησή του Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social, στην οποία ο γνωστοποίησε πως αποφάσισε να αναβάλει την «προγραμματισμένη για αύριο (Τρίτη)» στρατιωτική επίθεση εναντίον του Ιράν, κατόπιν εκκλήσεων από ηγέτες της Μέσης Ανατολής.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.