ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πρώην σύντροφος του Μ.Μενέντεζ συμμετείχε σε όργια με τον Τ.Έπσταϊν

Τι είπε η Βιρτζίνια Τζούφρε

Πρώην σύντροφος του Μ.Μενέντεζ συμμετείχε σε όργια με τον Τ.Έπσταϊν

Όπως αναφέρουν πρόσφατα αποκαλυφθέντα δικαστικά έγγραφα, μια πρώην σύντροφος του γερουσιαστή του Νιου Τζέρσεϊ, Μπομπ Μενέντεζ, κατηγορήθηκε από τη Βιρτζίνια Τζούφρε ότι συμμετείχε σε όργια με τον Τζέφρι Έπσταϊν.

Η Γκουέντολιν Μπεκ, σήμερα 65 ετών, έβαλε υποψηφιότητα για το Κογκρέσο το 2014 ως ανεξάρτητη που εκπροσωπούσε το Άρλινγκτον της Βιρτζίνια, αλλά ήταν γνωστή εδώ και καιρό ως συνεργάτης του Έπσταϊν.

Είχε φωτογραφηθεί το 1995 με τον Έπσταϊν και την Γκισλέν Μάξουελ στο Mar-a-Lago το 1995 και πέντε χρόνια αργότερα, ήταν και πάλι στο Mar-a-Lago με τον πρίγκιπα Άντριου και τη Μελάνια Κνάους, τη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ.

Είχε γνωρίσει τον πρίγκιπα Άντριου τον προηγούμενο χρόνο: το 1999, πέρασε χρόνο μαζί του στο νησί του Έπσταϊν στην Καραϊβική και στη συνέχεια επέστρεψε αεροπορικώς με τον Άντριου και αρκετούς άλλους στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Εκείνη την εποχή, σύμφωνα με το LinkedIn της, ήταν αντιπρόεδρος επενδύσεων της Morgan Stanley – μιας από τις τράπεζες του Έπσταϊν.

Τον Ιανουάριο του 2016, η Βιρτζίνια Τζούφρε – η οποία είχε στρατολογηθεί από τον Μάξουελ για να εργαστεί για τον Έπσταϊν το 2000, και είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη μετά από χρόνια σεξουαλικής κακοποίησης από τον παιδόφιλο επιχειρηματία.

Τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά δημοσιεύθηκαν την Τρίτη.

Ο δικηγόρος παρέχει στην Τζούφρε μια λίστα με ονόματα και τη ρωτάει σε ποια από αυτά δεν είχε πέσει θύμα σεξουαλικής εμπορίας.

«Το νούμερο 7, η Γκουέντολιν Μπεκ», είπε η ίδια.

«Δεν είχα πέσει θύμα εμπορίας ανθρώπων σε αυτήν. Ήταν απλώς μέρος κάποιου trafficking».

Ο δικηγόρος ρωτά ποια ήταν η συμμετοχή της.

«Συμμετείχε σε κάποια από τα όργια», απαντά η Τζούφρε.

Ερωτηθείς από τον δικηγόρο «ποιοι κύριοι συμμετείχαν στα όργια με εσάς και την κ. Μπεκ», ο Τζούφρε απαντά: «Απ’ όσο μπορώ να θυμηθώ ο Τζέφρι Έπσταϊν».

Η Μπεκ δεν έχει απαντήσει στο αίτημα της Daily Mail για σχολιασμό.

Τον Μάιο του 2010, η Μπεκ έβγαινε με τον γερουσιαστή του Νιου Τζέρσεϊ Ρόμπερτ Μενέντεζ και φωτογραφήθηκε να δειπνεί μαζί του στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Οι φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκαν στη δίκη διαφθοράς του Μενέντεζ το 2015.

Η Μπεκ συνόδευσε επίσης τον Μενέντεζ σε κρατικό δείπνο, που παρέθεσαν προς τιμήν του προέδρου του Μεξικού ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα.

Δεν είναι σαφές πότε έληξε η σχέση τους. Πέρυσι, ο Μενέντεζ κατηγορήθηκε σε σχέση με μια υπόθεση δωροδοκίας. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και παραμένει στο αξίωμά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μπεκ το 2014 κατέβηκε για το Κογκρέσο υποστηρίζοντας τη «δημοσιονομική υπευθυνότητα και την κοινωνική περιεκτικότητα» και τασσόμενη υπέρ μίας «ισχυρής εθνικής άμυνας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.