ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ένοχος για φοροδιαφυγή δήλωσε ο γιος του Τ.Μπάιντεν: Προσπαθεί να γλιτώσει τις διώξεις για ναρκωτικά και οπλοκατοχή

Θα δηλώσει ένοχος για φοροδιαφυγή για να «πέσει στα μαλακά»

Ένοχος για φοροδιαφυγή δήλωσε ο γιος του Τ.Μπάιντεν: Προσπαθεί να γλιτώσει τις διώξεις για ναρκωτικά και οπλοκατοχή

Σε συμφωνία με τις δικαστικές αρχές ήρθε ο γιος του Αμερικανού προέδρου, Χάντερ Μπάιντεν, σε μια προσπάθεια του να «πέσει στα μαλακά» για να γλιτώσει τις διώξεις για κατοχή όπλων και ναρκωτικά συμφωνώντας να τεθεί υπό επιτήρηση για εκπρόθεσμη υποβολή των φορολογικών του δηλώσεων.

Ειδικότερα, ο Χάντερ Μπάιντεν θα δηλώσει ένοχος για δύο πλημμεληματικές κατηγορίες που αφορούν στην παράλειψη της έγκαιρης καταβολής φόρων το 2017 και το 2018.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης θα απαγγείλει κατηγορίες στον γιο του Μπάιντεν, αλλά θα συμφωνήσει να μην του ασκηθεί δίωξη σε σχέση με την αγορά πυροβόλου όπλου το 2018 κατά τη διάρκεια μιας περιόδου που έκανε χρήση ναρκωτικών.

Όπως συμφωνήθηκε, ακόμη, δεν θα δικαιούται πλέον να έχει στην κατοχή του όπλο και θα μείνει καθαρός από ναρκωτικά για 24 μήνες.

Ο Χάντερ αναμένεται να εμφανιστεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Ντέλαγουερ τις προσεχείς ημέρες για να απολογηθεί για τις κατηγορίες φορολογικού περιεχομένου και να δηλώσει ένοχος.

Μέχρι σήμερα, τα συστημικά ΜΜΕ της Αμερικής χαρακτήριζαν θεωρίες συνωμοσίας τις αποκαλύψεις για τον γιο του Αμερικανού προέδρου.

Είχαν φτάσει, μάλιστα, στο σημείο να ομιλούν για προπαγάνδα, ενώ τα στοιχεία που τεκμηριώνουν πλήθος κακουργημάτων με ένοχο όχι μόνο το γιο, αλλά και τον πατέρα, ήταν συντριπτικά.

Ο γιος του προέδρου Τζο Μπάιντεν βρίσκεται υπό ομοσπονδιακή έρευνα από το 2018.

Ομοσπονδιακοί πράκτορες άρχισαν επικεντρώνονται στα οικονομικά που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις του στο εξωτερικό.

Με την πάροδο του χρόνου, η έρευνα επικεντρώθηκε στο εάν ο Χάντερ έκανε ψευδείς δηλώσεις για τα έγγραφα που χρησιμοποιήθηκαν κατά την αγορά ενός πυροβόλου όπλου το 2018.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.