ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πτήση της American Airlines εξετράπη της πορείας της λόγω πυρκαγιάς στο αεροσκάφος – «Προσγειώθηκε με ασφάλεια»

Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, κανείς στο Boeing 737-800 δεν τραυματίστηκε

Πτήση της American Airlines εξετράπη της πορείας της λόγω πυρκαγιάς στο αεροσκάφος – «Προσγειώθηκε με ασφάλεια»

Μια πτήση της American Airlines από το Τέξας στη Βόρεια Καρολίνα εξετράπη της πορείας της, την Κυριακή το απόγευμα μετά από αναφορά πυρκαγιάς στο αεροσκάφος.

Η πτήση είχε απογειωθεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο Austin-Bergstrom στο Όστιν στις 14:00 (τοπική ώρα) και προσγειώθηκε στο Χιούστον, σύμφωνα με στοιχεία της FlightAware.

Αφού έφτασαν στο Αεροδρόμιο Τζορτζ Μπους (IAH) στις 3 μ.μ. (τοπική ώρα), οι επιβάτες αντιμετώπισαν μεγάλη καθυστέρηση πριν κατευθυνθούν στον αρχικό προορισμό τους.

Σύμφωνα με την American Airlines, κανείς στο αεροσκάφος Boeing 737-800 δεν τραυματίστηκε από την αναφερόμενη πυρκαγιά.

Το σύστημα αεροδρομίου του Χιούστον ανέφερε ότι το αεροσκάφος εξετάστηκε από την ομάδα συντήρησης όταν προσγειώθηκε για πρώτη φορά στο Χιούστον στις 21 Ιανουαρίου. Στην αναφορά για φωτιά στο αεροσκάφος ανταποκρίθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία της πόλης.

«Μετά από περίπου 30 λεπτά, ο συναγερμός τερματίστηκε και το αεροσκάφος κηρύχθηκε πυρασφαλές», δήλωσε εκπρόσωπος του συστήματος αεροδρομίου του Χιούστον.

«Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια και χωρίς επεισόδια και οδήγησε στην πύλη με δική του ισχύ», δήλωσε η αεροπορική εταιρεία εκείνη τη στιγμή.

Οι επιβάτες αναχώρησαν από το Χιούστον λίγο πριν τις 23:00 τοπική ώρα και προσγειώθηκαν στη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα τοπική ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρονται προβλήματα σε αεροσκάφος Boeing 737. Νωρίτερα αυτό το μήνα, επιβάτες της Alaska Airlines μήνυσαν την Boeing επειδή αποκολλήθηκε η θύρας στην άτρακτο στα 16.000 πόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.