ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πύλος: Πατέρας μετανάστη κατηγορεί τους διακινητές – «Του έκαναν πλύση εγκεφάλου και τον έπεισαν να κάνει το ταξίδι»

«Ο γιος μου ήταν ευκολόπιστος για αυτό και πήγε μαζί τους»

Πύλος: Πατέρας μετανάστη κατηγορεί τους διακινητές – «Του έκαναν πλύση εγκεφάλου και τον έπεισαν να κάνει το ταξίδι»

Πατέρας αγνοούμενου μετανάστη μίλησε στο BBC και είπε πως οι διακινητές έκαναν «πλύση εγκεφάλου» στο γιο του.

Την ευθύνη στους διακινητές που επηρέασαν τον γιο του και τον έπεισαν να κάνει το επικίνδυνο ταξίδι προς την Ευρώπη ρίχνει ένας άνδρας από το Πακιστάν που αναζητά τον γιο του μετά το ναυάγιο στην Πύλο.

Ο πατέρας του Σεχριάρ Σουλτάν είπε στο BBC ότι οι διακινητές έκαναν «πλύση εγκεφάλου» στον γιο του και τον έβαλαν να κάνει το ταξίδι από τη Λιβύη όπου βρισκόταν προς την Ευρώπη.

«Του έλεγε ο “ταξιδιωτικός πράκτορας” ότι “θα ταξιδεύεις μόνο δυο-τρεις ημέρες”. Ο γιος μου ήταν ευκολόπιστος για αυτό και πήγε μαζί τους.

«Έστειλε μήνυμα και έλεγε ότι καθόταν με 400-500 ανθρώπους. Περίμεναν ότι θα ήταν στη θάλασσα για πέντε-έξι ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όλα αυτά είναι πολύ λάθος. Η κυβέρνηση πρέπει να τσακίσει όλους αυτούς τους “ταξιδιωτικούς πράκτορες”», είπε στο βρετανικό δίκτυο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.