ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Reuters: «Ο Σι Τζινπίνγκ ίσως να μην συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της G20 στην Ινδία»

Είναι προγραμματισμένη για τις 9 και 10 Σεπτεμβρίου στο Νέο Δελχί

Reuters: «Ο Σι Τζινπίνγκ ίσως να μην συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της G20 στην Ινδία»

Το Reuters επικαλούμενο πηγές, αναφέρει πως ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ είναι πιθανό να μην ταξιδέψει στο Νέο Δελχί για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της G20 στην Ινδία την επόμενη εβδομάδα.

Ειδικότερα, δύο Ινδοί αξιωματούχοι, ένας διπλωμάτης που εδρεύει στην Κίνα και ένας αξιωματούχος που εργάζεται για την κυβέρνηση άλλης χώρας της G20 δήλωσαν ότι ο πρωθυπουργός Λι Τσιάνγκ αναμένεται να εκπροσωπήσει το Πεκίνο στη συνάντηση της 9ης και 10ης Σεπτεμβρίου στο Νέο Δελχί.

Ο Λι είναι επίσης πιθανό να συμμετάσχει σε μια σύνοδο κορυφής των ηγετών της Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ασίας στην Τζακάρτα της Ινδονησίας στις 5-7 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με έκθεση του Kyodo.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι μετά τον Βλαντιμίρ Πούτιν που δεν θα συμμετάσχει στη σύνοδο των G20 στέλνοντας τον Σεργκέι Λαβρόφ, η απουσία και του Σι Τζινπίνγκ υποβαθμίζει περαιτέρω τη Σύνοδο των ισχυρότερων οικονομιών στο Νέο Δελχί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.