ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρωσία: Ναυτική άσκηση στην Βαλτική Θάλασσα

Το πλήρωμα του σκάφους ασκήθηκε επίσης στον ΡΒΧΠ πόλεμο, λαμβάνοντας μέτρα χημικής και βιολογικής προστασίας

Ρωσία: Ναυτική άσκηση στην Βαλτική Θάλασσα

Με επιτυχία ολοκλήρωσε τις βολές του σε θαλάσσιο στόχο το σκάφος Naro-Fominsk του ρωσικού στόλου της Βαλτικής Θάλασσας, το οποίο είναι οπλισμένο με πυραύλους cruise “Kalibr” και “Onyx”.

Επιπλέον, το πλήρωμα του εν λόγω πλοίου συμμετείχε σε μια προγραμματισμένη προσομοίωση πυραυλικής επίθεσης.

Η άσκηση περιελάμβανε επιτυχή χτυπήματα σε στόχους που προσομοιάζουν με εχθρικούς, όπως συγκεντρώσεις ανθρώπινου δυναμικού, εκτοξευτές πυραύλων, αεροδρόμια, κόμβους συγκοινωνιών, προστατευμένες εγκαταστάσεις και κέντρα διοίκησης.

Το πλήρωμα του σκάφους ασκήθηκε επίσης στον ΡΒΧΠ πόλεμο, λαμβάνοντας μέτρα χημικής και βιολογικής προστασίας.

Δοκίμασαν την ικανότητα επιβίωσής τους στη μάχη, τις ανθυποβρυχιακές δυνατότητές, την προστασία του πλοίου και εκτέλεσαν διάφορες ασκήσεις που αφορούσαν συστήματα αεράμυνας.

Πρόσφατα, μια μεγάλης κλίμακας άσκηση διεξήχθη στη Βαλτική Θάλασσα στην οποία συμμετείχε το πλήρωμα του περιπολικού “Neustrashimy”, μαζί με τις κορβέτες “Soobrazitelny”, “Boykiy” και “Stoikiy”.

Επιπλέον, τα ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα Ka-27 του Ναυτικού συμμετείχαν επίσης ενεργά.

Η άσκηση περιελάμβανε τον εντοπισμό, την παρακολούθηση και την τελική «καταστροφή» ενός υποθετικού εχθρικού υποβρυχίου.

Σε αυτή την άσκηση βασισμένη σε σενάρια, ο εχθρός ήταν ένα υποβρύχιο, καμουφλαρισμένο κοντά σε ομάδα πλοίων του Στόλου της Βαλτικής.

Η αποστολή του; Να πλήξει την ομάδα πλοίων του Στόλου.

Ένα Ρωσικό υποβρύχιο κλάσης “Varshavyanka” έπαιξε τον ρόλο του εχθρού.

Η θαλάσσια περιοχή κατακλύστηκε από ανθυποβρυχιακά πλοία και ελικόπτερα του ρωσικού Ναυτικού για να αντιμετωπίσουν τον φανταστικό «εισβολέα».

Κάτω από την επιφάνεια, τα πληρώματα των ελικοπτέρων χρησιμοποίησαν προηγμένες τεχνικές υδροακουστικής ανίχνευσης για να εντοπίσουν την τοποθεσία του εχθρικού υποβρυχίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις απέκτησαν τις συντεταγμένες του, μετέφεραν τις πληροφορίες στις κορβέτες του Στόλου της Βαλτικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.