ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρωσία: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των τρομοκρατών της επίθεσης στη Μόσχα

Κατάγονται όλοι τους από το Τατζικιστάν

Ρωσία: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των τρομοκρατών της επίθεσης στη Μόσχα

Τα ονόματα τεσσάρων ατόμων που πιστεύεται ότι εμπλέκονται στην τρομοκρατική επίθεση που αιματοκύλισε στο συναυλιακό χώρο Crocus Hall έξω από τη Μόσχα δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις ρωσικές αρχές.

Οι ύποπτοι είναι οι: Nasridinov Makhmadrasul, 37 ετών Ismonov Rivozhidin, 51 ετών Safolzoda Shokhinjonn 21ετών και Nazarov Rustam 29 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες κατάγονται όλοι τους από το Τατζικιστάν.

Είναι μεταξύ των έξι ατόμων που φέρονται να ευθύνονται για την επίθεση.

Η Ρωσία θρηνεί το πιο πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στο έδαφός της εδώ και σχεδόν 20 χρόνια.

Πριν από την επίθεση που σκότωσε τουλάχιστον 93 ανθρώπους και τραυμάτισε περισσότερους από 107, ανάμεσά τους και παιδιά, οι ΗΠΑ είχαν εκδώσει προειδοποίηση ως προς τους Αμερικανούς πολίτες για ένα επικείμενο σχέδιο να στοχοποιηθούν μεγάλα πλήθη στη Μόσχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.