ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ρυμουλκό πλοίο βυθίστηκε στη Διώρυγα του Σουέζ μετά από σύγκρουση με πλοίο LNG – Έρευνες για το 7μελές πλήρωμα (upd)

Αδιευκρίνιστο παραμένει το αν έχουν προκληθεί προβλήματα στη λειτουργία της διώρυγας

Ρυμουλκό πλοίο βυθίστηκε στη Διώρυγα του Σουέζ μετά από σύγκρουση με πλοίο LNG – Έρευνες για το 7μελές πλήρωμα (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 17:55) Η αρχή διαχείρισης της Διώρυγας του Σουέζ, ανακοίνωσε σήμερα πως ένα ρυμουλκό πλοίο με επτά επιβαίνοντες, βυθίστηκε στη Διώρυγα μετά από τη σύγκρουση με ένα LNG πλοίο μεταφοράς φυσικού αερίου με σημαία Νότιας Κορέας.

Στην ανακοίνωση, δεν διευκρινίστηκε αν υπάρχουν προβλήματα στη λειτουργία της διώρυγας από τη βύθιση του ρυμουλκού.

Επτά άνθρωποι επέβαιναν στο ρυμουλκό «Fahd», ανέφερε ο επικεφαλής της αρχής της διώρυγας Οσάμα Ράμπιε σε δήλωσή του, προσθέτοντας ότι οι εργασίες διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη με την αποστολή γερανού για την ανέλκυση του βυθισμένου σκάφους.

Ο Ράμπιε δήλωσε ότι η σύγκρουση συνέβη ενώ το LPG τάνκερ «Chinagas Legend» βρισκόταν στην περιοχή Ballah, κατευθυνόμενο νότια στο ταξίδι του από τη Σιγκαπούρη προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Το τάνκερ περιμένει επί του παρόντος στο Πορτ Σάιντ μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών που σχετίζονται με το ατύχημα», δήλωσε ο Ράμπιε.

Το δεξαμενόπλοιο μεταφοράς υγροποιημένου αερίου «Chinagas Legend» έχει μήκος 230 μέτρα, πλάτος 36 μέτρα, βύθισμα 8 μέτρα και συνολικό βάρος 52.000 τόνους και προς ώρας περιμένει στο Πορτ Σάιντ μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που σχετίζονται με το ατύχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ομάδα ναυαγοσωστικής διάσωσης της Αρχής της Διώρυγας του Σουέζ εργάζεται για τη διάσωση των επτά μελών του πληρώματος του ρυμουλκού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.