
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, χαρακτήρισε «αόριστο» το ειρηνευτικό σχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας πως αφορά μόνο τη Γάζα και όχι τη Δυτική Όχθη.
Ο Σεργκέι Λαβρόφ άσκησε κριτική στο σχέδιο του Αμερικανού προέδρου, τονίζοντας πως «έχουμε παρατηρήσει ότι το ειρηνευτικό σχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ αφορά μόνο τη Λωρίδα της Γάζας. Κάνει λόγο για κρατικότητα, αλλά με μάλλον γενικούς όρους».
«Είναι απαραίτητο να συγκεκριμενοποιηθούν αυτές οι προσεγγίσεις, περιλαμβανομένου του να οριστεί τι θα συμβεί στη Δυτική Όχθη» δήλωσε ο Ρώσος υπουργός σε δημοσιογράφους.
Ήταν η πιο ξεκάθαρη δήλωση μέχρι στιγμής από τη Μόσχα σχετικά με το σχέδιο για εκεχειρία στη Γάζα, με τον Λαβρόφ να σημειώνει ωστόσο ότι η Ρωσία ελπίζει να υλοποιηθούν όλες οι συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.