ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σεργκέι Λαβρόφ: «Η στήριξη της Δύσης στην Ουκρανία μας οδηγεί σε πυρηνικό πόλεμο»!

«ΗΠΑ και ΝΑΤΟ έχουν εμμονή με την ιδέα να καταφέρουν στρατηγική ήττα στη Ρωσία»

Σεργκέι Λαβρόφ: «Η στήριξη της Δύσης στην Ουκρανία μας οδηγεί σε πυρηνικό πόλεμο»!

(Aνανέωση από αρχική δημοσίευση: 12:12): Η στήριξη που παρέχουν οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία στην Ουκρανία αυξάνει το ενδεχόμενο να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ των μεγαλύτερων πυρηνικών δυνάμεων του πλανήτη!

Αυτό δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Σεργκεί Λαβρόφ, ο οποίος εκτίμησε ότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχουν εμμονή με την ιδέα να καταφέρουν «στρατηγική ήττα» στη Ρωσία και πρόσθεσε ότι αυτή η αντιπαράθεση θα οδηγήσει σε αυξημένο επίπεδο πυρηνικού κινδύνου.

Στην δήλωση αυτή προχώρησε ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών μετά την ψήφιση από το Κογκρέσο των ΗΠΑ, της αποστολής μεγάλης οικονομικής και στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία ύψους 60 δισεκατομμυρίων $.

«Οι Δυτικοί οδεύουν επικίνδυνα προς το χείλος μιας απευθείας στρατιωτικής σύγκρουσης μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων, η οποία θα έχει καταστροφικές συνέπειες», τόνισε ο Ρώσος ΥΠΕΞ.

«Ιδιαίτερης ανησυχίας είναι το γεγονός ότι η ‘τρόικα’ των δυτικών πυρηνικών χωρών είναι μεταξύ των βασικών χρηματοδοτών του εγκληματικού καθεστώτος του Κιέβου, οι βασικοί υποκινητές διάφορων προκλητικών βημάτων. Βλέπουμε στρατηγικούς κινδύνους σε αυτό, που οδηγούν σε αύξηση του επιπέδου του πυρηνικού κινδύνου», πρόσθεσε ο Λαβρόφ.

Οι τρεις δυτικές χώρες που έχουν πυρηνικά όπλα είναι οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία, αλλά αν υπάρξει μία σύγκρουση με την Ρωσία είναι σίγουρο ότι θα συμμετάσχει και η Κίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 90% των πυρηνικών όπλων του πλανήτη βρίσκεται υπό την κατοχή της Ρωσίας και των ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.