ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Σ.Μπερίσα για Φ.Μπελέρη: «Πολιτική εκδίκηση του Ράμα η φυλάκισή του»

«Για να παγιδεύσει τον Μπελέρη, ο Ράμα χρησιμοποίησε προβοκάτορα, τον οποίο, κατ΄ εκείνον, τον αντάμειψε με 7 χιλιάδες ευρώ»

Σ.Μπερίσα για Φ.Μπελέρη: «Πολιτική εκδίκηση του Ράμα η φυλάκισή του»

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και έριξε τα «πυρά» του στον Έντι Ράμα για την υπόθεση του φυλακισμένου εκλεγμένου δημάρχου της Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη.

Ο Μπερίσα στις δηλώσεις του, είπε μεταξύ άλλων πως η φυλάκιση Μπελέρη είναι μια «καθαρά πολιτική εκδίκηση του Ράμα σε βάρος του υποψήφιου δημάρχου της αντιπολίτευσης στη Χιμάρα».

Ο Μπελέρης ήταν υποψήφιος της συμμαχίας «Μαζί νικούμε» της αντιπολίτευσης, αποτελούμενης από το Δημοκρατικό Κόμμα του Μπερίσα, το Κόμμα «Ελευθερία» του Ιλίρ Μέτα και το Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Βαγγέλη Ντούλε.

Μπερίσα: Έβαλε προβοκάτορα ο Ράμα και του έδωσε 7.000 ευρώ

«Για να παγιδεύσει τον Μπελέρη, ο Ράμα χρησιμοποίησε προβοκάτορα, τον οποίο, κατ΄ εκείνον, τον αντάμειψε με 7 χιλιάδες ευρώ» είπε ακόμη ο πρώην Ράμα, στα περιουσιακά της Χιμάρας.

Ο Μπερίσα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει τους λόγους απόρριψης αιτήματος της Ειδικής Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος των Τυράννων για να παρουσιαστεί και να καταθέσει ενώπιον της, ως κατηγορούμενος για διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από την εποχή που ήταν πρωθυπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περασμένο Σάββατο, συνελήφθη μάλιστα για την ίδια υπόθεση ο γαμπρός του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.