ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σερβία: Σύσταση του ΥΠΕΞ στους πολίτες να μην ταξιδεύουν στην Τουρκία

Ενδεχόμενος κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων στην Τουρκία

Σερβία: Σύσταση του ΥΠΕΞ στους πολίτες να μην ταξιδεύουν στην Τουρκία

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς συνέστησε στους πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια στην Τουρκία και ειδικότερα στην Άγκυρα, προειδοποιώντας για το ενδεχόμενο τρομοκρατικών επιθέσεων.

«Θέλω να προειδοποιήσω τους πολίτες ότι σύμφωνα με πληροφορίες των υπηρεσιών ασφαλείας ενδέχεται να πραγματοποιηθούν τρομοκρατικές επιθέσεις τις επόμενες εβδομάδες. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες αναφέρονται στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, την Άγκυρα», δήλωσε ο Ντάτσιτς στο πρακτορείο ειδήσεων Tanjug. Πρόσθεσε, δε, ότι ο κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων ισχύει και για άλλες περιοχές της Τουρκίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ίβιτσα Ντάτσιτς συνέστησε, επίσης, στους πολίτες που βρίσκονται ήδη στην Τουρκία να αποφεύγουν σημεία των πόλεων που θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχο τρομοκρατών. «Οι πολίτες μας που βρίσκονται ήδη εκεί θα πρέπει να αποφεύγουν δημόσιους χώρους με πολύ κόσμο όπως πεζόδρομους, σταθμούς μετρό, σταθμούς λεωφορείων και τρένων και άλλα σημεία όπου υπάρχει πολυκοσμία», επισήμανε ο Ντάτσιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.