ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σέρβος πρόεδρος: «Όλη η κόλαση είναι έτοιμη να ξεσπάσει στην Ουκρανία – Έρχεται παγκόσμιος όλεθρος»

«Αν η Ευρώπη αρνηθεί την προσφορά του Πούτιν μας περιμένει η κόλαση»

Σέρβος πρόεδρος: «Όλη η κόλαση είναι έτοιμη να ξεσπάσει στην Ουκρανία – Έρχεται παγκόσμιος όλεθρος»

Αποκαλυπτικός ο πρόεδρος  της Σερβίας σχετικά με τις εξελίξεις οι οποίες έρχονται με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς προχώρησε σε μια ζοφερή πρόβλεψη αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι στην σύγκρουση Ρωσίας-ΝΑΤΟ ένα παιχνίδι ανόητων οι οποίοι οδεύουν ολοταχώς σε μετωπική και χωρίς κανείς να είναι διατεθειμένος να αλλάξει πορεία.

Όπως είπε ο Σέρβος πρόεδρος, ότι μόλις η Ρωσία κερδίσει συγκεκριμένα εδαφικά οφέλη στην Ουκρανία ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα πλησιάσει την Δύση με ένα συγκεκριμένο πακέτο προτάσεων για να συνεχίσει:

«Ξέρω τι μας περιμένει. Μόλις ο Πούτιν τελειώσει ότι δουλειά έχιε να κάνει στο Seversk, Bakhmut και το  Soledar και αφότου πλησιάσει τη δεύτερη γραμμή άμυνας της Ουκρανίας στον άξονα Slaviansk-Kramatorsk-Avdeevka θα έρθει στη συνέχεια με μια δέσμη προτάσεων  προς την Δύση, αλλά αυτοί «σ.σ. η Δύση) δεν πρόκειται να τα δεχθούν.

Τότε θα ξεσπάσει όλη η κόλαση στον κόσμο», είπε ο Σέρβος πρόεδρος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Pink TV., χωρίς να δώσει κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να χαρακτηριστεί και ως παγκόσμιος από τη στιγμή που η Ρωσία βρίσκεται σε ρήξη με το σύνολο του δυτικού κόσμου.

https://twitter.com/Intent_B/status/1547934381154611200

Ατέλειωτες σειρές ρωσικών  όπλων  μεταφέρονται στην Ουκρανία

Την ίδια ώρα βίντεο δείχνουν  όλο και περισσότερες ρωσικές ενισχύσει να διασχίζουν τα σύνορα με την Ουκρανία και πιο συγκεκριμένα συστήματα πυροβολικού σε ατελείωτες σειρές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.