ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σφαγή Χριστιανών στη Νιγηρία από ισλαμιστές

Πάνω από 76 άτομα σκοτώθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων

Σφαγή Χριστιανών στη Νιγηρία από ισλαμιστές

Με αίμα αθώων Χριστιανών βάφτηκαν τα Χριστούγεννα στη Νιγηρία, λόγω επιθέσεων ισλαμιστών. 

Τουλάχιστον εβδομήντα έξι άτομα σκοτώθηκαν από ισλαμιστές σε νέες επιθέσεις σε διάφορες κοινότητες της Πολιτείας Plateau.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Μπόκκου, Κάσα, δήλωσε στο Channels Television ότι οι συντονισμένες επιθέσεις σημειώθηκαν το Σάββατο και διήρκεσαν μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων όταν οι κάτοικοι είχαν ήδη εορταστικό κλίμα.

Ο επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης εξήγησε ότι οι αριθμοί των θυμάτων αυξάνονται καθώς περισσότερα πτώματα ανασύρονται από την ομάδα του προσωπικού ασφαλείας, των ντόπιων πολιτοφυλακών που εξακολουθούν να περνούν μέσα από τους θάμνους και χτενίζουν τις κοινότητες αναζητώντας αγνοούμενους που έπεσαν σε ενέδρα κατά τη διάρκεια της επιθέσεις.

Πρόσθεσε ότι πολλά σπίτια πυρπολήθηκαν από τους επιτιθέμενους, οι οποίοι λεηλάτησαν επίσης αγροτικά προϊόντα και κατέστρεψαν περιουσίες.

Δείτε το βίντεο με δική σας ευθύνη, είναι εξαιρετικά σκληρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/UzorOkasi/status/1739277702127870403?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1739277702127870403%7Ctwgr%5E008e37aa1b5929c494fa60aacbde6e32fcb1016a%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbreak.gr%2Fkosmos%2F545206%2Fadianoiti-sfagi-christianon-sti-nigiria-akoma-kai-mora-sfachtikan-apo-islamistes%2F

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.