ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σίδνεϊ: Αυτός είναι ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες της επίθεσης ήταν δύο, ο ένας εκ των οποίων εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε από γυναίκα αστυνομικό

Σίδνεϊ: Αυτός είναι ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο

Το «φως» της δημοσιότητας βλέπουν βίντεο και φωτογραφίες από τον δράστη της επίθεσης με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στο Σίδνεϊ στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την επίθεση τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ υπάρχουν και 7 τραυματίες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες της επίθεσης ήταν δύο, ο ένας εκ των οποίων εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε από γυναίκα αστυνομικό.

Βίντεο με το δράστη στο έδαφος

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media φαίνεται γυναίκα αστυνομικός να έχει πυροβολήσει τον δράστη, ο οποίος βρίσκεται στο έδαφος.

Εικόνες και βίντεο από το δράστη με το μαχαίρι

Νωρίτερα στα κοινωνικά δίκτυα ανέβηκαν εικόνες και βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης με το δράστη να κρατάει το μαχαίρι και να βρίσκεται σε μία κυλιόμενη σκάλα. Μάλιστα φαίνεται ένας από τους πολίτες που ήταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο να κρατάει ένα μεγάλο αντικείμενο και να προσπαθεί να ακινητοποιήσει τον δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.