ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Singapore Airlines: Βάζει αυστηρότερους κανόνες για τις ζώνες μετά το δυστύχημα με τον έναν νεκρό

Τουλάχιστον 48 άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και μία γυναίκα έμεινε παράλυτη από τη μέση και κάτω

Singapore Airlines: Βάζει αυστηρότερους κανόνες για τις ζώνες μετά το δυστύχημα με τον έναν νεκρό

Αυστηρότερους τους κανόνες για τη χρήση ζώνης ασφαλείας στις πτήσεις της υιοθετεί η Singapore Airlines, μετά την τραγωδία με τον ένα νεκρό και τους δεκάδες τραυματίες κατά την πτήση Λονδίνο-Σιγκαπούρη.

Επιβάτες και πλήρωμα στην πτήση SQ321 τραυματίστηκαν στο κρανίο, τον εγκέφαλο και τη σπονδυλική στήλη όταν έφυγαν από τη θέση τους κατά τη διάρκεια των αναταράξεων. Ορισμένοι επιβάτες δήλωσαν αργότερα ότι όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν υπήρχε χρόνος να δέσουν τις ζώνες ασφαλείας τους.

Στην πτήση, με 211 επιβάτες και 18 μέλη πληρώματος, πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στην Μπανγκόκ.

Τουλάχιστον 48 άτομα εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, αναφέρει το AFP. Μία γυναίκα έμεινε μάλιστα παράλυτη από τη μέση και κάτω.

Η αεροπορική εταιρεία δηλώνει τώρα ότι είχε εισαγάγει μια «πιο προσεκτική προσέγγιση» σε ό,τι αφορά τις αναταράξεις.

Εκτός από την αναστολή της υπηρεσίας ζεστών ροφημάτων όταν είναι αναμμένη η ένδειξη της ζώνης ασφαλείας, θα ανασταλεί και η υπηρεσία γεύματος, ανέφερε η εταιρεία που θα συνεχίσει να επανεξετάζει τα πρότυπά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικοί σε θέματα αεροπορικής ασφάλειας επισήμαναν στο AFP ότι οι επιβάτες συνηθίζουν να μην φορούν τις ζώνες ασφαλείας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν αν το αεροπλάνο πέσει σε απροσδόκητες αναταράξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.