ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σουδάν: Έκλεισε η γαλλική πρεσβεία στο Χαρτούμ

Η πρεσβεία θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της από το Παρίσι «υπό την ευθύνη της πρέσβη»

Σουδάν: Έκλεισε η γαλλική πρεσβεία στο Χαρτούμ

Η πρεσβεία της Γαλλίας στο Σουδάν έκλεισε μέχρι νεωτέρας, ανακοίνωσε σήμερα το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών.

Η πρεσβεία θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της από το Παρίσι «υπό την ευθύνη της πρέσβη», αναφέρει στην ανακοίνωση η εκπρόσωπος του υπουργείου.

Η γαλλική πρεσβεία στο Χαρτούμ «δεν αποτελεί πλέον σημείο συγκέντρωσης» για όσους επιθυμούν να διαφύγουν από τις μάχες στη σουδανική πρωτεύουσα, πρόσθεσε το Κε ντ’ Ορσέ.

Το Παρίσι «έχει κινητοποιηθεί για να διευκολύνει μια κατάπαυση του πυρός και την επανάληψη της διαδικασίας της πολιτικής μετάβασης στο Σουδάν», επέμεινε το γαλλικό υπουργείο υπενθυμίζοντας πως υποστηρίζει «πλήρως το μηχανισμό συντονισμού υπό την αιγίδα της Αφρικανικής Ένωσης, της IGAD (Διακυβερνητική Αρχή για την Ανάπτυξη), του Αραβικού Συνδέσμου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Εθνών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ανακοίνωση «καλούνται όλα τα μέρη να βάλουν τέλος στις μάχες, να επιτρέψουν την ανθρωπιστική πρόσβαση, να προστατεύσουν τους άμαχους πληθυσμούς και να επιστρέψουν στην οδό του πολιτικού διαλόγου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.