ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στιγμές τρόμου σε λούνα παρκ – 11χρονη κρεμάστηκε από τη ρόδα (βίντεο)

Γλίστρησε και έπεσε από ύψος 6 μέτρων!

Στιγμές τρόμου σε λούνα παρκ – 11χρονη κρεμάστηκε από τη ρόδα (βίντεο)

Τρομακτικές εικόνες κατέγραψε βίντεο σε λούνα παρκ στη Βραζιλία, για ένα κόριτσι 11 ετών.

Εξαιτίας δυσλειτουργίας στη ρόδα του πάρκου, γλίστρησε από τη θέση της και έμεινε κρεμασμένη στο κενό. Το κορίτσι γλίστρησε, όταν μια κλειδαριά ασφαλείας στο κάθισμα, που βρισκόταν η ίδια και η φίλη της, ξεκλείδωσε ενώ η ρόδα έκανε κύκλους.

Η πιθανολογούμενη βλάβη, σύμφωνα με το dailymail.co.uk, προκάλεσε την ανατροπή του καθίσματος, με αποτέλεσμα το κορίτσι και η 13χρονη φίλη της να πέσουν έξω. Το μεγαλύτερο κορίτσι έπεσε από ύψος πάνω από 6 μέτρα στο έδαφος, ενώ το μικρότερο παιδί κατάφερε να πιαστεί από το κάθισμα.

Τα πλάνα δείχνουν την 11χρονη να κρέμεται ψηλά πάνω από το έδαφος, ενώ οι άνθρωποι από κάτω κοιτούν με τρόμο. Καθώς η ρόδα γυρίζει, τελικά το κορίτσι αφήνει τα χέρια του και πέφτει στο έδαφος, ενώ ακούγονται κραυγές. Όπως πέφτει, φαίνεται να χτυπάει σε μια κατασκευή.

Το μεγαλύτερο κορίτσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με τραύματα στη λεκάνη της. Η οικογένειά της δήλωσε ότι περιμένει ακόμη τις εξετάσεις. Το μικρότερο κορίτσι έχει ήδη πάρει εξιτήριο.

Το λούνα παρκ έκλεισε από τις Αρχές και το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία. Οι γονείς σκοπεύουν να μηνύσουν τον χώρο όταν το παιδί τους αναρρώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.