Ντόναλντ, οι βόρειες ΗΠΑ λέγονται «Καναδάς» και οι νότιες «Μεξικό»! Just do it!

Στην Ρωσία οι αστυνομικοί δεν είναι υπομονετικοί με τους τραβεστί…

Ο Ρώσος αστυνομικός του έριξε μια μπουνιά στο πρόσωπο και τον έριξε στο πάτωμα

Στην Ρωσία οι αστυνομικοί δεν είναι υπομονετικοί με τους τραβεστί…

Οι αστυνομικοί στη Ρωσία όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν είναι υπομονετικοί με τους τραβεστί.

Στο βίντεο, φαίνεται ένας τραβεστί να περπατά με ψηλοτάκουνα, και όταν ένας αστυνομικός απεικονίζεται να του κάνει κάποια σύσταση τότε εκείνος αντιδράει και τον χτυπάει στο χέρι.

Ωστόσο ο Ρώσος αστυνομικός στη συνέχεια τον πλησιάζει και του ρίχνει μια μπουνιά στο πρόσωπο ρίχνοντάς τον στο πάτωμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Izzy Ztradlin (@ztradlinizzy)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.