Ακριβώς αυτό έλειπε από την Ελλάδα σήμερα: Η συνταγματική αναθεώρηση. Όλα τα άλλα πάνε «ρολόι»...

Στο σκοτάδι «βυθίστηκε» προσωρινά το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»!

Μέρος του φωτισμού επανήλθε σύντομα όχι όμως και όλα τα συστήματα του αερολιμένα

Στο σκοτάδι «βυθίστηκε» προσωρινά το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»!

Στο σκοτάδι «βυθίστηκε» τα ξημερώματα της Τρίτης (3/2) το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Λίγο μετά τις 5 το πρωί τα φώτα του αεροδρομίου της Αθήνας έσβησαν για μερικά δευτερόλεπτα και όλοι οι χώροι βρέθηκαν στο σκοτάδι.

Τμήμα του φωτισμού επανήλθε σύντομα, όχι όμως και όλα τα συστήματα του αερολιμένα. Στον έλεγχο επιβατών και χειραποσκευών, όπου και τα μηχανήματα x-rays, δημιουργήθηκαν ουρές μέχρι να επαναλειτουργήσουν.

Αργότερα, από τα μεγάφωνα του αεροδρομίου ακουγόταν η ενημέρωση προς τους επιβάτες: Η διακοπή ηλεκτροδότησης δεν οφείλεται στο αεροδρόμιο αλλά σε πρόβλημα της ΔΕΗ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.