ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Στοκχόλμη: Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ – Κλήθηκαν πυροτεχνουργοί (upd)

Σε επιφυλακή οι Αρχές

Στοκχόλμη: Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ – Κλήθηκαν πυροτεχνουργοί (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 16:45) Το αντικείμενο που φερόταν ότι ήταν ένας εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το κτήριο της ισραηλινής πρεσβείας στη Στοκχόλμη, εξουδετερώθηκε από ομάδα πυροτεχνουργών, ανακοίνωσε η σουηδική αστυνομία.


Η αστυνομία της Σουηδίας ανέφερε ότι βρέθηκε ύποπτο αντικείμενο έξω από το κτήριο της ισραηλινής πρεσβείας στη Στοκχόλμη.

Εκτιμάται ότι είναι ένας εκρηκτικός μηχανισμός και έχουν κληθεί πυροτεχνουργοί εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.

Εργαζόμενοι της πρεσβείας κάλεσαν την αστυνομία της Στοκχόλμης στις 14:10 ώρα Ελλάδας, ειδοποιώντας τις αρχές για ένα αντικείμενο κοντά στην πρεσβεία που πίστευαν ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Reuters.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός SVT μετέδωσε ότι πολλά οχήματα της αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο και ότι αποκλείστηκε η περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.