ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σύγκρουση τρένων στην Τυνησία – Τουλάχιστον 95 οι τραυματίες

Τα αίτια της σύγκρουσης δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής

Σύγκρουση τρένων στην Τυνησία – Τουλάχιστον 95 οι τραυματίες

Τουλάχιστον 95 άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά την σύγκρουση δύο τρένων στο νότιο τμήμα της Τύνιδας, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Τυνησίας.

«Η σύγκρουση δύο τρένων προκάλεσε τον τραυματισμό 95 ανθρώπων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας αυτής Μοέζ Τρέα, διευκρινίζοντας ότι το ένα από τα δύο τρένα μετέφερε επιβάτες ενώ το άλλο ήταν άδειο.

Το ατύχημα έγινε στο Τζμπελ Τζελούντ, στα νότια προάστια της πρωτεύουσας της Τυνησίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, οι περισσότεροι τραυματίες έχουν πάθει κατάγματα και δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Τον Δεκέμβριο του 2016, πέντε άνθρωποι είχαν σκοτωθεί και περισσότεροι από 50 τραυματιστεί στην ίδια περιοχή από την σύγκρουση λεωφορείου των δημόσιων μέσων μεταφοράς και τρένου, η οποία οφειλόταν σε ανεπαρκείς υποδομές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τυνησία έζησε τον Ιούνιο του 2015 ένα από τα πιο σοβαρά σιδηροδρομικά δυστυχήματα στην πρόσφατη ιστορία της, στο οποίο 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένα τρένο συγκρούστηκε με ένα φορτηγό στο Ελ Φάχες, το οποίο βρίσκεται εξήντα χιλιόμετρα νότια της Τύνιδας. Η σύγκρουση οφειλόταν στην έλλειψη σηματοδότησης σε ισόπεδη διάβαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.