ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Σύγχυση στο Ιράν και τα διεθνή ΜΜΕ για Εμπραχίμ Ραΐσι: Βρέθηκε ή δεν βρέθηκε; – Είναι ζωντανός ή όχι;

Αντικρουόμενες πληροφορίες

Σύγχυση στο Ιράν και τα διεθνή ΜΜΕ για Εμπραχίμ Ραΐσι: Βρέθηκε ή δεν βρέθηκε; – Είναι ζωντανός ή όχι;

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με την θρυλούμενη συντριβή του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Ιρανό πρόεδρος Εμπραχίμ Ραΐσι, από το Αζερμπαϊτζάν όπου βρισκόταν για επίσημη επίσκεψη στην Τεχεράνη.

Οι πληροφορίες που έρχονται από το Ιράν είναι αντικρουόμενες και η μια αναιρεί την άλλη. Αρχικά είχε αναφερθεί ότι το ελικόπτερο είχε πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση και ότι ο Ιρανός πρόεδρος κινήθηκε στη συνέχεια με αυτοκίνητο.

Μετά και όσο η ώρα περνούσε άρχισαν να έρχονται στη δημοσιότητα οι πρώτες πληροφορίες για συντριβή του ελικοπτέρου και ότι ήδη διασώστες είχαν εντοπίσει το σημείο.

Στη συνέχεια οι πληροφορίες αυτές διαψεύστηκαν, για να έρθουν τα ιρανικά ΜΜΕ και να αναφέρουν ΄τι εντοπίστηκαν τελικά συντρίμμια του ελικοπτέρου για να γίνει στη συνέχεια νέα διάψευση τόσο από το πρακτορείο Tasnim, όσο και από την Ερυθρά Ημισέληνο.

Τελικά το μόνο που είναι σίγουρο ότι έως και τις 22:30 ώρα Ιράν δεν έχει βρεθεί κανένα σημείο ζωής των επιβαινόντων στο μοιραίο, κατά τα φαινόμενα, ελικόπτερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.