ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Συναγερμός στο Λονδίνο για διαρροή αερίου στο Ολυμπιακό Πάρκο

Η περιοχή έχει αποκλειστεί

Συναγερμός στο Λονδίνο για διαρροή αερίου στο Ολυμπιακό Πάρκο

Η υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών εκλήθη στο Ολυμπιακό Πάρκο Βασίλισσα Ελισάβετ του Λονδίνου, για την αντιμετώπιση πολλών περιστατικών με αναπνευστικές δυσκολίες.

Το Ολυμπιακό Πάρκο ανακοίνωσε ότι υπήρξε περιστατικό με διαρροή αερίου στο Υδάτινο Κέντρο .

Η London Legacy Development Corporation (LLDC) που διαχειρίζεται το Ολυμπιακό Πάρκο ανακοίνωσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 12.00 ώρα Ελλάδος και ότι η περιοχή αποκλείσθηκε και εκκενώθηκε.

«Συνεργαζόμαστε στενά με τις υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών που βρίσκονται επί τόπου. Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει ένα αριθμός ανθρώπων με αναπνευστικές δυσκολίες που περιθάλπονται από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου»  αναφέρει.

Το Ολυμπιακό Πάρκο ανακοίνωσε ότι υπήρξε διαρροή αερίου στο London Aquatics Centre, ένας κλειστός χώρος με πισίνες που αποτελούσε μία από τις κύριες εγκαταστάσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Αργότερα ο τροποποιήθηκε και άνοιξε για το κοινό το 2014 ως Κέντρο Υγρού Στίβου το οποίο περιλαμβάνει μεγάλης έκτασης συγκρότημα άθλησης και αναψυχής.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Περισσότεροι από 25 άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία σήμερα ενώ σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία της βρετανικής πρωτεύουσας, περίπου 200 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το κέντρο Υγρού Στίβου του Ολυμπιακού Πάρκου Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν ζήτησε από τον κόσμο να αποφεύγει την περιοχή, επισημαίνοντας παράλληλα ότι βρίσκεται σε «στενή επικοινωνία με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που αντιμετωπίζουν το περιστατικό».

Βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πολλά ασθενοφόρα να σπεύδουν στο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το χλώριο βρισκόταν αποθηκευμένο στις εγκαταστάσεις για απολύμανση του νερού. Στην αέρια μορφή του, το χλώριο είναι ισχυρός διαβρωτικός παράγοντας και έχει χρησιμοποιηθεί ως χημικό όπλο, πιο πρόσφατα στη Συρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.