ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ο ηθοποιό του «Peaky Blinders» Πολ Άντερσον

Ο 48χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου και δήλωσε ένοχος για κατοχή κοκαΐνης σε μορφή κρακ, αμφεταμίνης και συνταγογραφούμενων χαπιών

Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ο ηθοποιό του «Peaky Blinders» Πολ Άντερσον

Για κατοχή κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ο Πολ Άντερσον, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Arthur Shelby στη δημοφιλή σειρά Peaky Blinders, με τον ίδιο να δηλώνει ένοχος ενώπιον των δικαστικών Αρχών και να του επιβάλλεται πρόστιμο 1,345 λιρών.

Ο ηθοποιός συνελήφθη σε μαγαζί τη Boxing Day, δηλαδή τη 2η ημέρα των Χριστουγέννων του 2023. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, πολλοί φαν τον αναγνωρίζουν όταν είναι στο δρόμο ή σε κάποιο μαγαζί και του ζητούν να κάνει χρήση ναρκωτικών μαζί τους, με τον ίδιο να «αναγκάζεται» να μπαίνει στον ρόλο του Arthur Shelby από το Peaky Blinders.

Ο 48χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου και δήλωσε ένοχος για κατοχή κοκαΐνης σε μορφή κρακ, αμφεταμίνης και συνταγογραφούμενων χαπιών, όπως χάπια διαζεπάμης και πρεγαβαλίνης.

Ο δικηγόρος του 48χρονου ηθοποιού πιστεύεται ότι κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο Άντερσον δεν έκανε χρήση της κοκαΐνης, αλλά είπε ότι «βρέθηκε σε μια ατυχή θέση και θα έπρεπε να είχε τη δύναμη να πει όχι».

Σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ, ο δικηγόρος του κατέθεσε μεταξύ άλλων ότι ο πελάτης του αναγνωρίζεται συχνά από θαυμαστές των Peaky Blinders και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τους ευχαριστήσει, σε σημείο που «μπαίνει» ξανά στον ρόλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει η DailyMail, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού είδε να βγαίνουν αναθυμιάσεις από χρήση κοκαΐνης σε μορφή κρακ μέσα από την τουαλέτα των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες. Κάλεσε τις Αρχές και μέσα στην τουαλέτα εντοπίστηκε ο Πολ Άντερσον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.