
Ομοσπονδιακοί πράκτορες στις ΗΠΑ προχώρησαν στη σύλληψη της ανιψιάς και της δισανιψιάς του εκλιπόντος Ιρανού στρατιωτικού διοικητή Κασέμ Σουλεϊμανί, μετά την απόφαση του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο να ανακαλέσει το καθεστώς νόμιμης μόνιμης διαμονής τους, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο (4/4/2026) το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Χαμίντε Σολεϊμανί Αφσάρ και η κόρη της βρίσκονται πλέον υπό την επιτήρηση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων, έπειτα από την ακύρωση των πράσινων καρτών τους.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.