ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αμερικανικά μαχητικά έσπασαν το φράγμα του ήχου πάνω από την Ουάσιγκτον; – Επιχείρησαν να αναχαιτίσουν Cessna που συνετρίβη λίγο αργότερα

Πετούσε χωρίς επικοινωνίες πάνω από απαγορευμένη περιοχή στην αμερικανική πρωτεύουσα

Αμερικανικά μαχητικά έσπασαν  το φράγμα του ήχου πάνω από την Ουάσιγκτον; – Επιχείρησαν να αναχαιτίσουν  Cessna που συνετρίβη  λίγο αργότερα

Ένα μικρό αεροσκάφος Cessna Citation συνετρίβη σε ορεινή περιοχή της νοτιοδυτικής Βιρτζίνιας, ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας απόψε.

Δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες για το δυστύχημα αυτό. Τα αεροσκάφη αυτού του τύπου μπορούν να μεταφέρουν από 7 έως 12 επιβάτες, ανάλογα με το μοντέλο, σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας.

Περίπου την ώρα της συντριβής ακούστηκε στην Ουάσινγκτον ένας υπερηχητικός κρότος που σύμφωνα με το Γραφείο Διαχείρισης Επειγόντων της Ανάπολις, στο Μέριλαντ, προκλήθηκε από μαχητικά της αμερικανικής Αεροπορίας που επιχειρούσαν να το αναγνωρίσουν, αν και πολλοί αμφιβάλουν αν αυτό ήταν ο ήχος από το σπάσιμο του φράγματος του ήχου καθώς δεν ακούγονται πουθενά αεροσκάφη και ο ήχος είναι διαφορετικός από αυτόν που ακούστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.