ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ναυλωμένο από την Ρωσία το επιβατικό αεροσκάφος που συνετρίβη στο βόρειο Αφγανιστάν – Κατευθύνονταν στη Μόσχα (βίντεο) (upd)

Ανήκε σε ινδική εταιρεία

Ναυλωμένο από την Ρωσία το επιβατικό αεροσκάφος που συνετρίβη στο βόρειο Αφγανιστάν – Κατευθύνονταν στη Μόσχα (βίντεο) (upd)

Αεροσκάφος που ήταν εγγεγραμμένο σε εταιρεία ναυλωμένων αεροσκαφών και είχε ναυλωθεί από τη Ρωσία και επέβαιναν 6 επιβάτες με κατεύθυνση τη ρωσική πρωτεύουσα τη Μόσχα από την Gaya της Ινδίας μέσω Ουζμπεκιστάν ήταν αυτό που συνετρίβη στα βουνά του Αφγανιστάν.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το δυστύχημα σημειώθηκε σε μια ορεινή περιοχή, με δύσκολη πρόσβαση, αυτής της επαρχίας την οποία διασχίζει ο ορεινός όγκος Χίντου Κους, με κορυφές που ξεπερνούν τα 7.000 μέτρα.

Το πρωί της Κυριακής, συνετρίβη σε δύσβατη ορεινή περιοχή της επαρχίας Μπανταχσάν στο Αφγανιστάν, ένα ινδικό επιβατικό αεροσκάφος ήταν η αρχική αναφορά.

Η αστυνομία στο βόρειο Αφγανιστάν έλαβε αναφορές για συντριβή αεροσκάφους στην επαρχία Μπανταχσάν, δήλωσε την Κυριακή εκπρόσωπος της αστυνομίας της επαρχίας.

«Ένα αεροσκάφος συνετρίβη, όμως η τοποθεσία δεν έχει διευκρινισθεί», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) ο Ζαμπιχουλάχ Αμίρι, αξιωματούχος του τμήματος πολιτισμού και πληροφοριών της επαρχίας.

«Ενημερωθήκαμε από τους χωρικούς», διευκρίνισε ο αξιωματούχος.

 «Στείλαμε επί τόπου μια ομάδα, όμως δεν έχει φθάσει», προσέθεσε, «δεν έχουμε καμία λεπτομέρεια».

Είναι άγνωστο προς το παρόν αν το αεροσκάφος πραγματοποιούσε επιβατική πτήση ή αν επρόκειτο για πτήση μεταφοράς φορτίου, ούτε από ποια χώρα προέρχεται η εταιρία στην οποία ανήκε το αεροσκάφος.

https://twitter.com/_treeni/status/1748969436378477020

https://twitter.com/Varrsha2/status/1748967764184986043

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.