ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συντριβή ρωσικού μεταγωγικού αεροσκάφους στη Μόσχα – «Νεκροί και οι 15 επιβαίνοντες» λένε οι ομάδες διάσωσης

Η συντριβή του Il-76 δεν προκάλεσε ζημιές στο έδαφος

Συντριβή ρωσικού μεταγωγικού αεροσκάφους στη Μόσχα – «Νεκροί και οι 15 επιβαίνοντες» λένε οι ομάδες διάσωσης

Ένα στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος Ilyushin Il-76 συνετρίβη σήμερα (12/3) το πρωί μετά την απογείωσή του στην περιοχή του Ιβάνοβο, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti. 

Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, ένας από τους κινητήρες του αεροπλάνου έπιασε φωτιά, με επιτροπή των ρωσικών δυνάμεων αεροδιαστημικής να έχει κληθεί να εντοπίσει τα αίτια.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 15 άτομα (τα 8 ήταν μέλη πληρώματος), για την τύχη των οποίων δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο πρακτορείο TASS οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, όλοι οι επιβαίνοντες έχουν σκοτωθεί, με τον κυβερνήτη της περιφέρειας του Ιβάνοβο να εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

Στο μεταξύ, νέο βίντεο που κυκλοφόρησε, παρουσιάζει – σύμφωνα με αναφορές – τον κατεστραμμένο από τη φωτιά κινητήρα να αποκολλάται από το αεροσκάφος και να πέφτει στο έδαφος, λίγο πριν τη συντριβή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η συντριβή του Il-76 δεν προκάλεσε ζημιές στο έδαφος, ενώ στο σημείο της συντριβής ξέσπασε πυρκαγιά, η οποία όμως έσβησε αργότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.