
Οι συνεχιζόμενες προετοιμασίες της ισλαμικής συριακής κυβέρνησης για μια πιθανή επίθεση εναντίον των Κούρδων στο Χαλέπι έχουν προκαλέσει κινητοποίηση σε ΗΠΑ και Τουρκία.
Οι ΗΠΑ δεν θέλουν να υλοποιηθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο ενώ αντίθετα η Τουρκία όχι μόνο το επιθυμεί αλλά ωθεί τον Αλ Σαράα να το κάνει.
ANHA provides a few pictures of the ongoing preparations by the Syrian Government for a possible attack against the Kurdish people in Aleppo.
Buildings with strategic value and the streets leading into the Kurdish neighbourhoods Sheikh Maqsoud and Ashrafiyeh have all been taken… https://t.co/XKGm0ZvxNS pic.twitter.com/clQYJWhUdA
— ScharoMaroof (@ScharoMaroof) September 30, 2025
Κτίρια στρατηγικής αξίας και οι δρόμοι που οδηγούν στις κουρδικές συνοικίες Sheikh Maqsoud και Ashrafiyeh έχουν όλα καταληφθεί από τον ισλαμικό συριακό Στρατό και έχουν μετατραπεί σε στρατιωτικές δομές.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.