
Το καθεστώς της Συρίας δεν ε΄χει σταματήσει τον εκφοβισμό των χριστιανών και των Αλαουιτών στην Συρία. Όπως φαίνεται στο βίντεο στρατιωτικό απόσπασμα από φανατικούς μουσουλμάνους παρελαύνουν στους δρόμους της πόλης Baniyas (κοντά στις ακτές) κραδαίνοντας τα όπλα τους και ανεμίζοντας σημαίες της al-Qaeda.
Dozens of newly graduated HTS officers are patrolling a Christian-Alawite neighborhood in Baniyas, on the Syrian coast, while waving the Al-Qaeda flag. A church can be seen in the background. pic.twitter.com/NVQAV8b4OE
— Greco-Levantines World Wide (@GrecoLevantines) May 27, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.