ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τ.Μελόνι και Σι Τζινπίνγκ συμφωνούν για την «αναζήτηση διπλωματικής λύσης» μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας

Οι δύο ηγέτες συνομίλησαν στη συνάντηση κορυφής της G20

Τ.Μελόνι και Σι Τζινπίνγκ συμφωνούν για την «αναζήτηση διπλωματικής λύσης» μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι συναντήθηκε με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ στη σύνοδο κορυφής της G20 και συμφώνησαν ότι «κάθε διπλωματική πρωτοβουλία» πρέπει να τεθεί στο τραπέζι για τον τερματισμό των συγκρούσεων Ρωσίας και Ουκρανίας.

Οι δύο ηγέτες συνομίλησαν στη συνάντηση κορυφής στο Μπαλί και «συμφώνησαν ότι πρέπει να προωθηθεί κάθε διπλωματική πρωτοβουλία για να τεθεί τέλος στη σύγκρουση και να αποφευχθεί η κλιμάκωση», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μελόνι είπε επίσης στον Σι ότι η Ιταλία θέλει να αυξήσει τις εξαγωγές προς την Κίνα, επισημαίνοντας τη σημασία της αναζωογόνησης του διαλόγου μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κίνας, συμπεριλαμβανομένων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και αποδέχθηκε πρόσκληση να επισκεφθεί την Κίνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.