
Η Etihad Airways απολύει 15 Πακιστανούς υπαλλήλους στο Άμπου Ντάμπι και επίσης εκδίδει εντολή αποχώρησης 48 ωρών.
Οι εν λόγω υπάλληλοι δεν ειδοποιήθηκαν καν επίσημα από την Airways μέσω των καναλιών ανθρώπινου δυναμικού. Αντίθετα, κλήθηκαν σε ένα γραφείο μετανάστευσης και τους δόθηκαν εντολές να εγκαταλείψουν τα ΗΑΕ εντός 48 ωρών.
Με λίγα λόγια τα ΗΑΕ προχωρούν σε αντίποινα κατά του Πακιστάν καθότι θεωρούν πως στηρίζει το Ιράν σπάζοντας επί της ουσίας τον αμερικανικό ναυτικό αποκλεισμό.
BIG NEWS 🚨 Etihad Airways fires 15 Pakistani employees in Abu Dhabi & also gives a 48-hour exit order.
These Employees were not even formally notified by Airways through human resources channels.
Instead, they were called to an immigration office and handed orders to leave… pic.twitter.com/xfIpsr2FMM
— News Algebra (@NewsAlgebraIND) May 1, 2026
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.