ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Ταϊβάν: Υψηλή ετοιμότητα στις αντιπλοϊκές συστοιχίες πυραύλων Hsiung Feng – Σε απάντηση στις κινεζικές ασκήσεις (βίντεο)

Οι στρατιωτικές εντάσεις μεταξύ Ταϊβάν και Κίνας έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα

Ταϊβάν: Υψηλή ετοιμότητα στις αντιπλοϊκές συστοιχίες πυραύλων Hsiung Feng – Σε απάντηση στις κινεζικές ασκήσεις (βίντεο)

Σε απάντηση στις πρόσφατες στρατιωτικές ασκήσεις της Κίνας γύρω από την Ταϊβάν, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ταϊβάν ανέπτυξαν τις ομάδες των αντιπλοϊκών πυραύλων Hsiung Feng σε στρατηγικές θέσεις.

Οι ομάδες αυτές διαθέτουν διάφορα συστήματα πυραύλων, συμπεριλαμβανομένων των Hsiung Feng II, III και των υπερηχητικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς Hsiung Feng III.

Οι στρατιωτικές εντάσεις μεταξύ Ταϊβάν και Κίνας έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα, με την Κίνα να πραγματοποιεί τακτικές στρατιωτικές ασκήσεις κοντά στην Ταϊβάν.

Η Ταϊβάν, από την πλευρά της, ενισχύει τις αμυντικές της δυνατότητες και προετοιμάζεται για οποιοδήποτε ενδεχόμενο, δηλώνοντας συχνά τη δέσμευσή της να προστατεύσει την εδαφική της ακεραιότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.