ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Τέξας: Χειροπέδες σε εκπαιδευτικό που είχε σχέση με μαθήτριά της – Την είχαν ψηφίσει «δασκάλα της χρονιάς»

Η 43χρονη σήμερα Μπράντιν Χαργκρόουβ είχε σχέση για περίπου 2 χρόνια με 15χρονη μαθήτριά της

Τέξας: Χειροπέδες σε εκπαιδευτικό που είχε σχέση με μαθήτριά της – Την είχαν ψηφίσει «δασκάλα της χρονιάς»

Προς απόλυση είναι μια εκπαιδευτικός στο Τέξας η οποία στις 21 Δεκεμβρίου συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση σε βάρος ανηλίκου και προσβολή δημοσίας αιδούς με ανήλικο.

Η 43χρονη Μπράντιν Χαργκρόουβ, η οποία στο παρελθόν είχε ψηφιστεί ως «δασκάλα της χρονιάς», είχε τεθεί σε αναγκαστική άδεια από τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν οι αρχές ενημερώθηκαν για μια σχέση που είχε μαθήτριά της από όταν εκείνη ήταν 15 μέχρι τα 17 της.

Σύμφωνα με την έρευνα που ακολούθησε οι επαφές της εκπαιδευτικού με τη μαθήτρια γίνονταν εκτός των σχολικών εγκαταστάσεων.

Γονείς δήλωσαν στο κανάλι KPRC ότι η Χάργκροουβ είχε ανακηρυχθεί δασκάλα του μήνα και του έτους.

Μετά τη σύλληψή της η Χάργκροουβ κρατείται με την εγγύηση να έχει οριστεί στα 240.000 δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βάσει των νόμων του Τέξας η εκπαιδευτικός θα παραμείνει σε εκπαιδευτική άδεια μέχρι να συνεδριάσει η αρμόδια εκπαιδευτική αρχή για να αποφασίσει να τερματίσει τη σύμβασή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.