ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Θάνατος Ε.Ραΐσι: Μυστήριο με τον 9ο επιβάτη του ελικοπτέρου – Τι συνέβη με τον σωματοφύλακα του Ιρανού προέδρου

Αν κι αρχικά ανακοινώθηκε πως έχασαν τη ζωή τους εννέα άνθρωποι, στη συνέχεια οι νεκροί έγιναν οκτώ

Θάνατος Ε.Ραΐσι: Μυστήριο με τον 9ο επιβάτη του ελικοπτέρου – Τι συνέβη με τον σωματοφύλακα του Ιρανού προέδρου

Στο τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο που στέρησε τη ζωή του προέδρου του Ιράν, Εμπραχίμ Ραΐσι, ανακοινώθηκε πως έχασαν τη ζωή τους συνολικά εννέα άνθρωποι, ωστόσο στη συνέχεια ο αριθμός επικαιροποιήθηκε σε οκτώ.

Το ελικόπτερο συνετρίβη την περασμένη Κυριακή, κάτω από άγνωστες συνθήκες, με τα σωστικά συνεργεία να εντοπίζουν νεκρούς τους επιβαίνοντες μετά από 13 ώρες.

Αν κι αρχικά ανακοινώθηκε πως έχασαν τη ζωή τους εννέα άνθρωποι, στη συνέχεια έκαναν λόγο για οκτώ νεκρούς.

Και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο, καθώς το άτομο που δηλώθηκε τελικά ως επιζών, είναι ο δεύτερος σωματοφυλάκας της στενής προσωπικής φρουράς του Ιρανού προέδρου, Τζαουάντ Μιχράμπι.

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο Εμπραχίμ Ραΐσι και τον υπουργό Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ-Αμπντολαχιάν απογειώθηκε από τα σύνορα του Αζερμπαϊτζάν με προορισμό την Ταμπρίζ το μεσημέρι της Κυριακής. Υπήρχαν δύο ακόμη ελικόπτερα στη συνοδεία, όταν ενώ βρισκόταν πάνω από την οροσειρά βόρεια της Ταμπρίζ, χάθηκε η επικοινωνία.

Τα συντρίμμια του αμερικανικού ελικοπτέρου Bell 212 ανακτήθηκαν μόλις τα μεσάνυχτα και το Ιράν ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρα ότι δεν υπήρχαν επιζώντες από τη συντριβή.

Το πρακτορείο ειδήσεων Fars ανέφερε ότι ο Τζαβάντ Μιχράμπι, ένας από τους σωματοφύλακες του προέδρου Ραΐσι, δεν επιβιβάστηκε στο ελικόπτερο που συνετρίβη, αλλά ταξίδευε με ένα από τα άλλα δύο συνοδευτικά ελικόπτερα.

Ο Ιρανός αξιωματούχος Ισμαήλ Κοθάρι απέρριψε αναφορές και ερωτήσεις σχετικά με τον ένατο επιβάτη του ελικοπτέρου που συνετρίβη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το IRGC ανέφερε ότι μόνο ο διοικητής της προεδρικής σωματοφυλακής, στρατηγός Mehdi Mousavi, επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.