ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θύμα κλοπής ο Σ.Λεκλέρ: Του «βούτηξαν» το ρολόι αξίας 300.000€ την ώρα που έβγαζε φωτογραφίες με φαν (φώτο)

Ένα ρολόι Richard Mille RM67 ‘Leclerc’ που είχε σχεδιαστεί αποκλειστικά για εκείνον

Θύμα κλοπής ο Σ.Λεκλέρ: Του «βούτηξαν» το ρολόι αξίας 300.000€ την ώρα που έβγαζε φωτογραφίες με φαν (φώτο)

Ο Σαρλ Λεκλέρ πλήρωσε πολύ ακριβά την επιλογή του να βγάλει φωτογραφίες με θαυμαστές του δηλαδή στο Βιαρέτζιο στην Ιταλία. Για την ακρίβεια, αυτή η επιλογή έμελλε να του στοιχίσει ένα ρολόι αξίας 300.000 ευρώ!

Πριν από λίγες ημέρες ο Σαρλ Λεκλέρ βρέθηκε στο Μόντε Κάρλο για να παρακολουθήσει αγώνες τένις στο φημισμένο Masters το οποίο και κατέκτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

0 24χρονος οδηγός της Ferrari μετά από την επίσκεψη του Monte Carlo Masters (τόπος κατοικίας του το Μόντε Κάρλο) έπεσε θύμα κλοπής από θαυμαστές του. Το περιστατικό συνέβη στο Βιατορέτζιο της Ιταλίας.

Την ώρα που ο Λεκλέρ έβγαζε φωτογραφίες και υπέγραφε αυτόγραφα σε θαυμαστές του ένας εξ’ αυτών με… μακρύ χέρι του έκρυψε ότι πιο πολύτιμο είχε πάνω του!

Ένα ρολόι Richard Mille RM67 ‘Leclerc’, που είχε σχεδιαστεί αποκλειστικά για εκείνον και στοιχίζει περισσότερα από 300.000 ευρώ! Ο Λεκλέρ είχε επισκεφτεί την πόλη της Ιταλίας μαζί με τον Αντρέα Φεράρι, τον γυμναστή του ο οποίος έλκει από εκεί την καταγωγή του και έπεσε θύμα κλοπής!

Άργησε να το καταλάβει και φυσικά προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία. Την είδηση δημοσιοποίησε ο γυμναστής του και έγραψε μάλιστα για τον χαμηλό φωτισμό στους δρόμους της πόλης της Τοσκάνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.