
Σήμερα το πρωί, ο Ιρανικός Στρατός στόχευσε με επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη τα αρχηγεία της ισραηλινής αστυνομίας, συμπεριλαμβανομένης της ειδικής μονάδας Lahav 433.
Αυτό το ελίτ σώμα της Ισραηλινής Αστυνομίας που λειτουργεί ως το εγχώριο «FBI» για σοβαρά εγκλήματα και διαφθορά.
This morning, the Iranian Army targeted Israeli police headquarters, including the special unit Lahav 433, with drone strikes. Hitting the regime’s repressive police could trigger major developments in the West Bank and the occupied territories. pic.twitter.com/sVC6Du0fRo
— IRAN MILITARY ☫ (@IranMilitaryEN) March 15, 2026
Η στοχοποίηση της έδρας της στο Lod από το Ιράν ερμηνεύεται ως πλήγμα κατά του «εγκεφάλου» εσωτερικής ασφάλειας, με στόχο την παράλυση των ερευνών και την αποσταθεροποίηση της κατάστασης στη Δυτική Όχθη.
Direct hit inside the Lahav 433 Unit center in Tel Aviv.
Iranian forces carried out “powerful drone attacks” this morning, targeting the headquarters of the Israeli special police unit “Lahav 433” and the defense satellite communication center “Gilat,” the military announced, as… pic.twitter.com/XRFRxPNoFG
— Sprinter Press (@SprinterPress) March 15, 2026
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.