ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το Ισραήλ αποσύρει όλους τους διπλωμάτες του από την Τουρκία

«Υπάρχει φόβος για την ασφάλειά τους»

Το Ισραήλ αποσύρει όλους τους διπλωμάτες του από την Τουρκία

Τη στιγμή που στην Τουρκία πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις υπέρ της Παλαιστίνης, το Τελ Αβίβ σύμφωνα με δημοσιεύματα, αποφάσισε να αποσύρει όλους τους διπλωμάτες του από τη Τουρκία, καθώς υπάρχει σοβαρός φόβος για την ασφάλειά τους.

Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως το Ισραήλ διευκρίνισε ότι αυτή η κίνηση δεν αφορά τη διπλωματία αλλά είναι ξεκάθαρα για λόγους ασφαλείας, πλην όμως προκαλεί αίσθηση.

Σύμφωνα με το NSC, πηγή από το Τελ Αβίβ ανέφερε πως δεν διαφοροποιούνται από τους απλούς Ισραηλινούς πολίτες οι διπλωμάτες και για αυτό καλούνται να αποσυρθούν από την Τουρκία έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα κινδυνεύσουν.

Υπενθυμίζεται πως χθες εκατοντάδες Τούρκοι διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν στην ισραηλινή πρεσβεία στην Άγκυρα όπου συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις ασφαλείας, με αφορμή την πυραυλική επίθεση στο νοσοκομείο της Γάζας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.